Behandelingen

Overzicht aanbod

C-Pen II

De C-Pen automatic Microneedler, is een minimaal invasief microneedling-apparaat, die titanium micronaaldjes bevat en microscopische gaatjes in de huid perforeert die onzichtbaar zijn voor het oog. Dit zet een natuurlijk proces van genezing en celvernieuwing in gang door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Tegelijkertijd stimuleert het een betere opname van de actieve bestanddelen.

Dit resulteert in een zichtbaar gladdere, vollere en stevigere huid.

Anti Aging

Huidveroudering is een normaal proces, iedereen krijgt ermee te maken. Maar de klok een beetje terugdraaien kan wel.

Dus verwen je huid met één van onze intensieve gelaatsbehandelingen, het doel van COSY SKIN om huidveroudering een halt toe te roepen.

 Bij alle anti-agebehandelingen wordt de kirei-methode toegepast.
Een anti-aging en harmonie verfijnde ervaring door middel van een schoonheidsritueel geïnspireerd op Japanse gelaatsmassage. Een perfecte combinatie van de innovatieve actieve bestanddelen in de producten en de massagebewegingen, voor een excellent preventief anti-agingeffect en sensationele ontspanning van geest en lichaam.

Dermocosmetica

Met de Universiteit van Valencia en onder dermatologisch toezicht lanceert Germaine De Capuccini een verzorgingslijn voor de gevoelige huid. Jaren van onderzoek en klinische proeven zijn essentieel geweest om aan te tonen dat B-CALM het deskundige dermocosmetische antwoord is voor de gevoelige huid. B-CALM  biedt verzorging aan de gevoelige/intolerante huid tegen de aantasting van de ‘beschermende mantel’ waaronder deze huidtypen hebben te lijden. Het richt zich op het beschermen en herstellen van het ecosysteem van de huid. De conditie van de kwetsbare huid wordt gecorrigeerd dankzij de kracht van de actieve democosmetica van SKINBIOME REPAIR, een exclusief product van Germaine de Capuccini.

The Classics

Je huid is je grootste orgaan. Ze beschermt je, regelt je lichaamstemperatuur, maakt vitamine D aan en ze toont hoe jij je voelt. Het is dus enorm belangrijk om genoeg zorg en aandacht aan je huid te besteden. The classics zijn ideaal als eerste verzorging voor de jonge huid. Deze gelaatsbehandelingen verzorgen de huid op een zachte manier.

Multitechniek behandeling

De multitechnische verzorging is niet minder dan een complete reboot van de opperhuid.
De eerste volledig gepersonaliseerde gezichtsbehandeling voor alle huidtypes en huidproblemen.

Andere behandelingen

Pedicure, manicure, Gelish gelnagels, epilaties, verven van wenkbrauwen, lichaamsverzorging, permanente make-up…