MULTITECHNIEK BEHANDELING:
IN 4 STAPPEN NAAR EEN NIEUWE START

De multitechnische verzorging is niet minder dan een complete reboot van de opperhuid.
De eerste volledig gepersonaliseerde gezichtsbehandeling voor alle huidtypes en huidproblemen.

Bij de multitechniek behandeling worden maar liefst 4 verschillende technieken gecombineerd om een behandeling volledig op maat aan te bieden. Deze technieken werden geïnspireerd door de esthetische geneeskunde en veroorzaken geen bijwerkingen.

Afhankelijk van uw huidtype en wensen kunnen wij de perfecte verzorging toepassen voor een zo mooi mogelijk resultaat.

1. HYDRAPEEL AQUADERMABRASIE: GRONDIG REINIGEN

Het hydro microdermabrasie apparaat is een niet-invasief reinigend, hydraterend en revitaliserend huidverzorgingstoestel. Het combineert zowel reiniging, hydratatie en anti-aging. Het heeft de huid daarbij ook een heldere en gezonde teint met een antioxidante bescherming. Het zuigsysteem op basis van microbelletjes, zorgt voor een diepe reiniging door onzuiverheden, dode huidcellen, mee-eters, comedonen en keratineresten die in de haarfollikels vastzitten, te scrubben en op te zuigen. Deze techniek is pijnloos en geschikt voor alle huidtypes. Het is een behandeling op zich, maar ook een uitstekende voorbereiding van de huid voor een peeling of een microneedling sessie. Kan elk seizoen gebruikt worden. Het gebruik van de hydropeel wordt gecombineerd met A.P.S. lotions, die hoog gedoseerd zijn in actieve bestanddelen en gekozen worden in functie van het huidtype en het te behandelen probleem.

RESULTATEN

– Diep gereinigde, gezonde, gehydrateerde en egalere huid
– Stralende teint met een strakkere huidtextuur
– Een frisse aanvoelende huid
– Rimpels en fijne lijntjes verminderen

PEELS 2.0: PROBLEMEN AANPAKKEN

De chemische fruitzuur peelings behandelen alle huidindicaties zoals:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Pigment- of ouderdomsvlekken
 • Vroegtijdige huidveroudering
 • Een droge, vale huid
 • Een vette huid
 • Acne-gevoelige huid en acne-littekens
 • Comedonen (mee-eters)
 • Huidoneffenheden
 • Gevoelige huid met neiging tot rosacea en roodheid

 Ze werden ontworpen om alle huidtypes te behandelen zonder bijwerkingen te veroorzaken en zonder herstelperiode.

Werking

De peels 2.0 bestaan uit talloze fruitzuren met verschillende penetratiesnelheden.

De snel indringende zuren exfoliëren de eerste huidlagen. Daarna is het aan de traag indringende zuren, die de diepere huidlagen bereiken.

Het doel is de huidkwaliteit te verbeteren door celvernieuwing.

De fruitzuurpeeling verwijdert de dode huidcellen door de kleefstof tussen de dode huidcellen in de hoornlaag (opperhuid) te verweken. De afgestorven huidcellen laten hierdoor gemakkelijker los. De peeling zorgt voor een egalere, frisse teint en een verbetering van de huidstructuur. 

De versnelde celdeling zorgt voor een sneller afschilferingsproces waardoor de hoornlaag dunner wordt gemaakt, hierom is het zeer belangrijk de huid goed te beschermen tegen de zon met minimum een SPF 30.

Dankzij de unieke en evenwichtige formules zijn ze veel minder agressief dan de klassieke peelings.

 Deze peelings zijn ook geschikt voor donkere huidtypes dankzij de anti-pigment ingrediënten die het bevat. Het risico van pigmentterugslag na de peeling wordt verminderd.

Waar moet ik op letten bij een fruitzuurpeeling?

Minimaal vanaf 24 uur voor de behandeling niet de behandelde huid scheren, harsen of epileren.

Huidverzorgingsadvies na de behandeling:

 • Gebruik een zonbescherming van SPF 30 of hoger
 • Ondersteun de huid met de correcte thuisverzorging
 • Niet zonnebaden
 • Niet te heet douchen of naar de sauna
 • Niet overmatig te zweten (door bv. sporten)
 • Niet harsen of scheren

Advies: voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen aanbevolen. Vervolgens volstaat een onderhoudsbehandeling elke 3 maanden. 

MICRONEEDLING: DE HUID REGENEREREN: DIEPGAAND VERNIEUWEN

Een onmisbare techniek voor huidvernieuwing en niet pijnlijk. De C-pen Automatic Microneedler is een pen die titanium micronaaldjes bevat en microscopische gaatjes in de huid perforeert die onzichtbaar zijn voor het blote oog. Dit zet een natuurlijk proces van genezing en celvernieuwing in gang door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren wat resulteert in een zichtbaar gladdere, vollere en stevigere huid. 

– Stimuleert huidvernieuwing en aanmaak van collageen
– Zorgt voor een gladdere en stevigere huid
– Verkleint grove poriën
– Verzacht pigmentvlekken
– Huid ziet er strakker en frisser uit
– Verzacht littekens

Meer lezen

Dankzij de microkanalen die door microneedling worden gecreëerd, absorbeert de huid veel gemakkelijker de actieve bestanddelen van het gebruikte serum. Door deze techniek absorbeert de huid de actieve bestanddelen tot 200 keer meer.

Na het microneedlen dient men heel voorzichtig om te gaan met de zon. Je draagt best elke dag een zonnebescherming. Een SPF 50 of de Ultimate Protect SPF30 van Celestetic.
Gedurende 10 dagen na de behandeling of tijdens een kuur gebruik je enkel producten die wij jou aanraden. Dit is nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen.

 DE PROFESSIONELE MICRONEEDLING SERUMS:

De C-EM Microneedling serums zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik van microneedling.

Zij bevatten een hoog gehalte aan hyaluronzuur en andere actieve bestanddelen. Daarnaast zijn ze ontworpen om zichtbare en langdurige resultaten te bieden. Het gebruik van C-EM serums in combinatie met microneedling maakt het mogelijk om minimaal 12 huidaandoeningen te behandelen, bij zowel mannen als vrouwen.

Acne, hyperpigmentatie, rimpels, fijne lijntjes, mee-eters en meer kunnen hiermee worden aangepakt.

FOTOBIOMODULATIE MET DE BIOLED: RESULTATEN OPTIMALISEREN

Tijdens de laatste stap van de verzorging wordt de huid blootgesteld aan de ledlamp, wat de effecten van de toegediende verzorging vertienvoudigt en de huid kalmeert, kwestie van roodheid en irritatie te voorkomen. Wanneer de dode huidcellen zijn verwijderd, is je huid namelijk beter toegankelijk voor het licht. Je ogen worden afgeschermd met een beschermingsbril.

Meer lezen

Wat is BioLed ?

In de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren toegepast bij het behandelen van huidkanker. In de cosmetische wereld wordt deze ingezet om de huid te verbeteren.

Deze therapievorm stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, verhoogt de huidelasticiteit en verbetert elk aspect van de huid.

LED-lichttherapie is een natuurlijke niet-invasieve behandeling voor alle leeftijden, huidtinten en huidtypes. Het zet de huid aan tot regeneratie en geeft volume waardoor je een mooie gloed en gelijkmatige teint krijgt. Daarnaast is de LED ook uitermate geschikt voor problematische of gevoelige huiden zoals rosacea, eczeem of irritatie.

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt gehydrateerd en elastisch aan, roodheid en irritaties zijn gekalmeerd. Herhaald gebruik van LED therapie versterkt het gewenste effect.

De BIO led kan toegepast worden zowel als afsluiting bij de Multitechniek behandeling, of als een fototherapie behandeling op zich.

Hoe werkt het?

Led-therapie werkt door middel van verschillende kleuren licht. Bij deze vorm van lichttherapie wordt er met lichtgolven gewerkt en komt er geen warmte vrij. Iedere kleur heeft een specifieke werking op de huid. Zo wordt blauw licht gebruikt voor oppervlakkige huidaandoeningen. Door de anti-bacteriële functie van blauw led-licht is het uitstekend geschikt voor het bestrijden van acne en mee-eters, omdat de bacteriën zo bij de bron worden aangepakt. Rood licht heeft een andere golflengte dan blauw licht en dringt dieper door in de huid. Wanneer je last hebt van wondjes, huidbeschadigingen door zonlicht, pigmentvlekken of een verslapte huid, dan ben je gebaat bij rood licht. Dit licht werkt huidverbeterend en huidherstellend doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd en de productie van collageen en elastine extra wordt aangewakkerd; allemaal essentiële proteïnen die je huid strak en soepel houden! Rood licht gecombineerd met de helende werking van infrarood licht zorgt ervoor dat je huid zichtbaar en voelbaar verbetert: de huid verstevigt en rimpels verminderen dankzij lichttherapie. 

Is het veilig?

BioLed is een 100% natuurlijke en veilige methode. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten en voelt uiterst aangenaam en ontspannend aan. De led behandeling kan met elke gelaatsverzorging gecombineerd worden. Er is geen gevaar om de huid te beschadigen, want het licht bevat geen UV-straling en is dus veiliger dan natuurlijk daglicht. Het licht kan op alle huidtypes toegepast worden, het ganse jaar door. Het BioLed led systeem lijkt op een gezichtsbruiner, maar in plaats van een gebruinde huid krijgt u een jongere, gezonde huid!

Shine all the time!

Onmiddellijk zichtbaar resultaat?

De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.

 Hoelang zijn de resultaten houdbaar?

Dit zal variëren, afhankelijk van het huidtype en de levensstijl van de personen en of BioLed gecombineerd werd met anderen behandelingen. Om het effect vast te houden en te optimaliseren, kan men best een onderhoudsbeurt nemen +/- om de 4 weken na het volgen van een kuur.

Het toestel zelf heeft drie werkingen:

– kalmeren en helen van de huid na een peeling of microneedling

– behandelen van algemene huidproblemen
– maximaliseren van de resultaten na een gelaatsverzorging

 Er zijn verschillende kleuren licht met verschillende doeleinden:

BLAUW: Antibacterieel

           – Acne

           – Teveel aan sebum (vette huid)

           – Couperose

           – Ontstekingsremmend

ROOD: Voor een mooie teint

           – Regenererend:

           – Mooie glow

           – Verfijning huidstructuur

           – Anti-aging

INFRAROOD: 

           – ontstekingsremmend

           – Stimuleert bloedcirculatie

           – Kalmeert ontstekingen

           – Anti-aging

           – Bestrijd haaruitval